Ștergere din biroul de credit

Dupa ce este sters istoricul negativ din Biroul de Credit, pot lua un credit/refinantare?

Da. Dupa ce va este sters istoricul negativ din Biroul de Credit, veti avea libertate in a va alege dvs. creditorul cu care doriti sa lucrati. Astfel, va castigati libertatea de a decide cine va imprumuta si in ce conditii. 

Este esential ca istoricul negativ sau eronat afisat in Biroul de Credit sa fie sters sau corectat pentru a informa corect institutiile de credit. 

Daca aveti istoric negativ, nu mai aveti libertate in a decide conditiile in care va imprumutati.

Pot lua credit sau refinantare in conditii mai bune?

Inainte de a va da credit, bancile sau IFN-urile va verifica in Biroul de Credit. De ce? Vor sa vada ce fel de platitor sunteti, daca platiti la timp, daca aveti intarzieri mici sau mari, daca aveti venituri variabile, daca ati avut experiente anterioare neplacute cu alte banci si altele. 
 
In functie de acest istoric, ei decid daca va dau creditul si in ce conditii. Exista riscul ca, chiar daca luati credit, sa vi-l dea in conditii mult mai rele decat in conditii normale din cauza ca aveti istoric negativ in Biroul de Credit. Astfel, e recomandat ca oricine inainte sa ia credit, sa-si verifice situatia la Biroul de Credit si, daca are istoric negativ, sa-l stearga pentru a se bucura de o pozitie corecta si optima in fata creditorilor.
 
Nu acceptati sa va multumiti cu conditii mai grele de creditare din cauza istoricului negativ din Biroul de Credit!
 

Ma puteti ajuta sa iau credit sau o refinantare?

 
Da. Dupa ce efectuam stergerea istoricului negativ din Biroul de Credit, va putem asigura cele mai bune conditii in a va credita sau refinanta. De-a lungul timpului, am selectat cei mai buni brokeri de credit pe care ii putem recomanda in a va oferi conditii favorabile de creditare. Mentionam ca gestionam indeaproape aceasta relatie cu urmatorul creditor, astfel incat sa fie evitata orice situatie care va poate dezavantaja. 
 
Va bucurati astfel de un serviciu complet – va construim conditii favorabile pentru a putea lua credit sau refinantare, iar apoi va ajutam in a gasi solutia optima pentru a efectua aceasta noua creditare de care aveti nevoie.

Suntem pregatiți ca să vă putem ajuta!

Vă putem ajuta și cu următoarele servicii . Click aici 

Contactează-ne acum pentru a nu mai fi prezent în Biroul de Credit.

Ingrijiri medicale la domiciliu Bucuresti si Ilfov